Pui Bichon Havanese

CUIBURI ACTUALE

Detalii pui bichon havanese

Daca sunteti interesat de un pui bichon havanese nascut in familia noastra, va rog sa completati chestionarul din josul paginii.

Toti puii nostri pleaca dupa varsta de 10 saptamani insotiti de pedigree, carnet de sanatate cu minim 2 vaccinuri si 2 deparazitari, manualul proprietarului de pui bichon havanese in limba engleza, mancarea pentru prima saptamana, bolul pentru mancare , paturica si jucaria cu mirosul din cuib, lesa, zgarda.

Scopul nostru este de a ne asigura ca puii nostri se vor integra in noua familie si vor fi iubiti si ingrijiti asa cum trebuie. Un pui  bichon havanese are nevoie de timp alocat cresterii , ingijirii , educarii si cel putin in primele luni , nu recomandam sa stea singur mai mult de 4-5 ore pe zi.

Ulterior plecarii puiului, vom tine legatura pe toata durata vietii lui si vom incerca sa raspundem tuturor solicitarilor care privesc cresterea , ingrijirea si educarea specifice unui pui bichon havanese.

Inainte de a ne contacta, va rog sa va evaluati timpul pe care il puteti acorda unui pui de bichon havanese , timp care presupune plimbare cel putin 1 ora pe zi (poate fi fragmentat in 2 jumatati de ora dimineata si seara) , timp care presupune intretinerea blanitei , stergerea ochilor zilnic si toaleta igienica zilnica (spalat labute , zona genitala, ochi si botic) , baie saptamanala sau la cel mult 2-3 saptamani si toleranta , rabdarea dvs. cu un pui bichon havanese care la inceput, fiind mic , este posibil sa isi mai faca nevoile in casa , pana se poate orienta singur si invata regulile casei.

Un pui bichon havanese va fi un pui educat si echilibrat , atata timp cat o data cu dragostea si ingrijirea oferite , va intelege ca are limite si reguli ca orice membru al familiei.Un pui bichon havanese prea rasfatat , neobisnuit cu limite si reguli poate fi la fel de dezechilibrat ca si un pui bichon havanese neglijat.

Caracteristici de baza ale rasei  : HAVANESE

Pentru detalii, va rog sa trimiteti chestionarul completat la adresa karvilshavanese@yahoo.com.  

CHESTIONAR

Pui bichon havanese disponibili pe pagina : ACTUAL LITTERS (Cuiburi actuale)

Video playlist cu  pui bichon havanese  nascuti in familia noastra.

Foto si video galerie cu pui bichon havanese din cuiburile anterioare :