Pui

Video playlist cu puii din canisa noastra

Puii vor pleca de la noi dupa varsta de 10 saptamani. Toti puii vor avea pedigree, microchip, carnet de sanatate,vaccinuri si deparazitari pana la momentul plecarii, manualul proprietarului de havanese si pachetul Starter.
Toti adultii nostri sunt arbitrati in tara si in strainatate, au testele de sanatate specifice rasei facute anual (patella si ochi) si sunt crescuti in mediu familial, nu de canisa.
Daca sunteti interesat de un pui de Havanese, va rog sa  ma contactati pe mail . Scopul intrebarilor pe care vi le vom pune  este de a ne convinge ca puii nostri ajung in camine potrivite, unde vor beneficia de dragoste si cele mai bune conditii si ingrijiri. In plus, dorim sa fim siguri ca puiul se potriveste temperamentului si stilului dvs. de viata. Nu exista raspunsuri corecte sau gresite.
Daca sunteti in cautarea unui pui (indiferent din ce rasa ) , va recomandam sa cititi inainte, urmatorul articol : ” Cu sau fara pedigree” -HamHam.org
Daca sunteti interesat de un pui din canisa noastra, va rugam completati chestionarul urmator si trimiteti-l pe mail .Informatiile despre cuiburi, pui si alte detalii le oferim doar persoanelor care trimit chestionarul completat : chestionar
Pentru rezervari si detalii, va rugam sa ne contactati :
0745.169.160
karvilshavanese@yahoo.com
Galerie foto si video pui din cuiburi anterioare :